Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Přírodní sýrKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studium změn jakosti sterilovaných tavených sýrů během skladování
(Olga VLČKOVÁ)2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pj9rrw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingového mixu produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr
(Jan Valečka)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/83724 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Tavený sýr jako funkční potravina
(Jakub Přikryl)2017, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//i1e5zp// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
(Lucie Slančíková)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1rr85x// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Sýr jako dárkový předmět
(Pavel NOVÁK)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//luxjv2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
(Iveta Daňková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a9wjws// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma