Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Přírodní sýr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 16 prací)
Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
 (Richardos-Nikolaos Salek)

2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
 (Petr ŽÍLA)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xk1i6l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
 (Richardos-Nikolaos Salek)

2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Schopnost psů detekovat jednotlivé sloučeniny v ternární směsi
 (Pavel Kuliha)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//uswgnf// | Zájmové chovy zvířat / | Práce na příbuzné téma

Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
 (Richardos-Nikolaos Salek)

2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
 (Anna Sklenaříková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ka146s// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
 (Denisa Záblacká)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//395xqh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv dvouletého skladování na jakost tavených sýrů
 (Martina ZVONKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66qtk1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
 (Lubomír ŠTĚPÁNEK)

2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p2pi5e// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 16 prací)