Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
NákladyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Muscle Fibre Development in Broiler Chicken under Feed Restriction
(Ahmad Teimouri)2014, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g53nyp// | Speciální zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Ekonomika chovu kuřecích brojlerů
(Miloslav Čermák)2017, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lm3nxq// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Vliv přípravku EM Bokashi Probiotyk na růstové schopnosti vykrmovaných kuřecích brojlerů
(Karolína Hamzová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qtlggx// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Cena jako faktor konkurence v hotelnictví
(Alexandra Kheysman)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13129/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Cena díla a platební podmínka v režimu FIDIC
(Michal Kámen)2016, Bakalářská práce, Právnická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gdmjl/ | Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia | Práce na příbuzné téma
Právní souvislosti při oceňování nemovitého majetku. Cena obvyklá podle zákona o oceňování majetku a cena zjištěná podle zvláštních předpisů.
(Lenka Čiperová)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8rx11b// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Cena jako komunikační nástroj
(Karel Kuruc)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/orunt/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
(Veronika Volfová)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12186/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma