Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

"alfa"-amylaza

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv přídavku enzymu na reologické vlastnosti bezlepkového těsta a pečiva
 (Vikendra Dabash)

2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//sgsunj// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Vliv enzymů, aplikovaných na zpracované bulvy cukrové řepy, ovlivňující kvalitu saturované šťávy
 (Petra Langrová)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tfvdpy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Studium funkčních složek kukuřičného hedvábí
 (Peng Li)

2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wl7kyf// | Food Chemistry and Technology / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické vlastnosti těsta
 (Veronika Hliněnská)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hodfcs// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma