Theses on the same topic (having an identical keyword):

"bean to bar"

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Komparace čokolád vyrobených metodou "Bean to Bar"
 (Barbora Křížková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/sgb6r/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic

Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
 (Anna Borovcová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Análisis del sector cacaotero ecuatoriano
 (Eva ŠIMKOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//xfdlm5// | Filologie / Španělština ve sféře podnikání | Theses on a related topic