Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

"sous vide"

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Antioxidative components in tradiotionally prepared seeds of Plukenetia volubilis L.
 (Veronika Čamková)

2016, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dk324b// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v přípravě pokrmů
 (Martin Suchý)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Nutričné aspekty nových trendov v gastronómii (prípadová štúdia)
 (Kristina Hlavatovičová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)