Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

?-karoten

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Karoteny a karotenoidy v obilovinách a pekárenských výrobcích
 (Tereza Kuchynková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tk0kt1// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Hodnocení protektivních účinků karotenů na oxidační poškození plasmidové DNA.
 (Hana KUNÁTOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//qw1j8x// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Stanovení {$\beta$}-karotenu v želatinových kapslích
 (Zuzana KOLAJOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//b8haeh// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení beta-karotenu v rajčatech metodou HPLC
 (Petra VOJTÍŠKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//19etij// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Stanovení beta-karotenu v ječmeni metodou HPLC
 (Vojtěch Puč)

2007, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ol2q0e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení množství vybraných karotenoidů u meruňek a broskví z jižní Moravy.
 (Jaroslava Vaculíková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5ahq7w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma