Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
a yogurtKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Valorisation of brewers’ spent grain in a soy yogurt product
(Beatrice Sella)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i0qcic// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Vliv výrobních a skladovacích parametrů na senzorické vlastnosti jogurtů
(Lucie Charamzová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//soehjv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
(Barbora Slanařová)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Equol a funkční potraviny
(Kateřina Jahodová)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j1bnj/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma
Sledování mikrobiálního složení ve fermentovaných mléčných výrobcích v průběhu zrání a po dobu skladování
(Ondřej Černý)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/y29vq/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Psychologická funkce obalu a rozhodování spotřebitele
(Petr Rajtšlégr)2018, Diplomová práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/uu6fi/ | Ekonomika a management / Marketingová komunikace | Práce na příbuzné téma