Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
acesulfamKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
(Denisa WEISSOVÁ)2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//gbcssx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Izotachoforetické stanovení umělých sladidel
(Michaela Bahelková)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tkxnw/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Sladidla (přírodní i umělá) používaná v potravinářském průmyslu
(Pavel PIHLÍK)2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//hl2d75// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma
Chuťové látky v potravinářském průmyslu
(Nikola Vrtalová)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//aa5dha// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Možné negativní vlivy aditiv v potravinách na zdraví člověka
(Daniela Malířová)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//z2ykin// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma