Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

acesulfam

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití náhradních sladidel v nealkoholických nápojích a jejich vliv na senzorickou jakost
 (Denisa WEISSOVÁ)

2017, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//gbcssx// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Izotachoforetické stanovení umělých sladidel
 (Michaela Bahelková)

2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tkxnw/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Sladidla (přírodní i umělá) používaná v potravinářském průmyslu
 (Pavel PIHLÍK)

2015, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//hl2d75// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Chuťové látky v potravinářském průmyslu
 (Nikola Vrtalová)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//aa5dha// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Možné negativní vlivy aditiv v potravinách na zdraví člověka
 (Daniela Malířová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//z2ykin// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma