Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

acid whey

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
 (Emma Mattonai)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
 (Daniel Šíša)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Možnosti zpracování kyselé syrovátky
 (Nikolay Shakhno)

2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//v1cxkg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Zpracování a využití kyselé syrovátky
 (Ema Umlaufová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7iu1f6// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.
 (Alena HEJDOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gfnas0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma