Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
acid wheyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
(Emma Mattonai)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Využití kyselé syrovátky pro výrobu nápojů
(Daniel Šíša)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yqik64// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnosti zpracování kyselé syrovátky
(Nikolay Shakhno)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//v1cxkg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zpracování a využití kyselé syrovátky
(Ema Umlaufová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7iu1f6// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.
(Alena HEJDOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gfnas0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma