Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

akcelerace zrani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Možnosti akcelerace zrání sýrů
 (Veronika Přepechalová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4i3zwp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv akcelerace zracího procesu na vybrané skupiny mikroorganismů v přírodním sýru eidamského typu
 (Petra VÁLKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//k8yjae// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změna proteinového profilu přírodních sýrů eidamského typu v průběhu zrání za různých teplotních podmínek
 (Renata MICHÁLKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//y09928// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma