Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
aktivni kyselostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Studium kyselosti zeolitických materiálů
(Jan Vaculík)2015, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//du21zu// | Chemie / Technická fyzikální chemie | Práce na příbuzné téma
Změny kyselosti sýrů ementálského typu v průběhu zrání
(Monika RANDLOVÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//lvgr2v// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma
Vliv býka na mléčnou užitkovost a technologické vlastnosti mléka dojnic
(Ondřej Polák)2015, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bj9ue1// | Zootechnika / Speciální zootechnika | Práce na příbuzné téma
Extrakce biologicky aktivních látek z jogurtu
(Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o12j6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vlákniny na kvalitu smetany ke šlehání
(Pavla Křečková)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wcsrl9// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv zdravotního stavu dojnic na množství, složení a technologické vlastnosti jejich mléka
(Andrea Justová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hzozg2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh rodinné farmy zaměřené na chov koní a zpracování klisního mléka
(Lucie Hájková)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ivvxfb// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma
Porovnání kvality UHT mléka
(Markéta Neubauerová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l3hpsm// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování úbytku laktózy během fermentace mléka s použitím HPLC-RI
(Kateřina Chodáková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fdohmg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv mikroklimatických ukazatelů na kvalitu a složení bazénových vzorků mléka u dojnic holštýnského skotu
(Lucie Mandová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sknywu// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma