Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

alfa amylase

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Využití analytických metod pro hodnocení aktivity alfa-amylasy v zrnu ječmene
 (Marek Popov)

2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//twtsup// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Charakterizace alfa - amylasy a její imobilizace na magnetické mikročástice a nanočástice
 (Zuzana CHALOUPKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//mcqedv// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Imobilizace alfa-amylas na magnetické nosiče
 (Martina Pospíšilová)

2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého

http://theses.cz/id//tmn9mv// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vliv aktivity α-amylásy na kvalitu běžného pečiva
 (Renata Olšová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nn1uyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení pečiva ve vztahu k jakostním ukazatelům pšenice
 (Barbora Veselá)

2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1rvn96// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Rezistentní škrob v českém pečivu
 (Karolína Konopásková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oensql// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma