Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
alfa amylaseKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití analytických metod pro hodnocení aktivity alfa-amylasy v zrnu ječmene
(Marek Popov)2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//twtsup// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace alfa - amylasy a její imobilizace na magnetické mikročástice a nanočástice
(Zuzana CHALOUPKOVÁ)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//mcqedv// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Imobilizace alfa-amylas na magnetické nosiče
(Martina Pospíšilová)2010, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Palackého
• http://theses.cz/id//tmn9mv// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Vliv aktivity α-amylásy na kvalitu běžného pečiva
(Renata Olšová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nn1uyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení pečiva ve vztahu k jakostním ukazatelům pšenice
(Barbora Veselá)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//1rvn96// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Rezistentní škrob v českém pečivu
(Karolína Konopásková)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oensql// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma