Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
alkoholova fermentaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti aplikace mastných kyselin při ukončení alkoholové fermentace
(Michal Černoch)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zwysct// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentace s obsahem listů na senzorické vlastnosti vína
(Soňa Podholová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//8i2jsc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv doby inokulace na průběh malolaktické fermentace
(Radim Hasil)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i66u3y// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Řízená fermentace pomocí sledování produkce oxidu uhličitého
(Dominik Osička)2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ju76dj// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Možnosti fermentace syrovátky pomocí kvasinek Kluyveromyces lactis
(Petra Válková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//owo8vb// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti fermentace syrovátky
(Radek Bartošík)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6hy5y4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití kvasinek Kluyveromyces marxianus při fermentaci syrovátky
(Kateřina Havlíčková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//28rtuk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využití kvasinek rodu Kluyveromyces při fermentaci syrovátky
(Lukáš Čeman)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ysucl5// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma