Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
alliinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Významné výživové látky v cibulové zelenině
(Radek MIKLAS)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6hxg8u// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita česneku
(Barbora Kodovská)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//m08qlx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití rostlin z čeledi česnekovitých ve výživě
(Eva Večeřová)2010, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pptez/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma