Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
alternativy masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Veganské alternativy masa - jejich zhodnocení z hlediska nutričního složení
(Irena HESSOVÁ)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//3posyv// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Spotřebitelské vnímání značek rostlinných alternativ masa
(Kateřina Kunová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/88163 | Mezinárodní obchod / | Práce na příbuzné téma
Charakterizace rostlinných alternativ masa
(Eliška Rezková)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//y8teer// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Výskyt mykotoxinů v rostlinných alternativách masa
(Ema Vítová)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//im8exm// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
(Jana Reitšpiesová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Netradiční druhy masa a jejich využití pro potravinářské účely
(Romana Veselá)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7qqque// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Racionalizace a paradox masa
(Elena Frassonová)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k3wrr/ | Psychologie / | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti králičího masa
(Aneta Vítková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6mswkn// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Kvalita masa perliček z různých systémů ustájení
(Matěj Blecha)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//81sgz5// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a zpracování klokaního masa
(Veronika Kouřilová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//chs49j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma