Theses on the same topic (having an identical keyword):

amylopectin

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Zpracování amylopektinu pomocí pullulanasy k ovlivnění stravitelnosti potravin
 (Tomáš Havlík)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//6il5lw// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Stanovení amylózy/amylopektinu, obsahu fosforu a velikosti škrobových zrn v bramborovém škrobu
 (Dagmar Šimková)

2013, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i7dfgv// | Zemědělská chemie / | Theses on a related topic

Obsah amylosy a amylopektinu v pšeničné mouce
 (Martina BAČÁKOVÁ)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3wui7l// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Theses on a related topic