Theses on the same topic (having an identical keyword):

analog taveneho syra

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 20 theses)
Charakterizace analogů tavených sýrů
 (Lenka Chlebcová)

2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//l01zgp// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Analogy tavených sýrů
 (Lenka Brabcová)

2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//jma3at// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
 (Tereza Koníčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
 (Tereza Erbenová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3jb10m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Analogy sýrů v obchodní síti České republiky
 (Kateřina HORÁKOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dc1jno// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Změna viskoelastických vlastností tavených sýrů v důsledku použití různých tavicích solí
 (Lucie Mynarčíková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8xnvbq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
 (Barbora VOLDÁNOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0rrbc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Využití sušených směsí při výrobě tavených produktů na bázi mléčných složek
 (Vendula Kůrová)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i6461n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
 (Veronika LAFATOVÁ)

2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//bje4p4// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic

Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček
 (Lenka Hudečková)

2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kuumwp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 20 theses)