Theses on the same topic (having an identical keyword):
analog taveneho syraKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Charakterizace analogů tavených sýrů
(Lenka Chlebcová)2013, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//l01zgp// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Analogy tavených sýrů
(Lenka Brabcová)2008, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//jma3at// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Posouzení senzorické kvality vybraných sýrových analogů
(Tereza Koníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ysepxo// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Význam sýrů a sýrových analogů ve výživě člověka
(Tereza Erbenová)2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3jb10m// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Analogy sýrů v obchodní síti České republiky
(Kateřina HORÁKOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dc1jno// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Změna viskoelastických vlastností tavených sýrů v důsledku použití různých tavicích solí
(Lucie Mynarčíková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8xnvbq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
(Barbora VOLDÁNOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0rrbc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Využití sušených směsí při výrobě tavených produktů na bázi mléčných složek
(Vendula Kůrová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i6461n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení vybraných sýrů a analogových produktů
(Veronika LAFATOVÁ)2014, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bje4p4// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Theses on a related topic
Faktory ovlivňující jakost tavených sýrových omáček
(Lenka Hudečková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kuumwp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Theses on a related topic