Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

analyza potravin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Využití techniky difúzího gradientu v tenkém filmu v analýze potravin a v environmentální analýze
 (Marek Reichstädter)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//tcbwi9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
 (Adriána Fedorová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ifnp1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin
 (Sandra Labudová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9ri90a// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma

Návrh učebního materiálu pro výuku Senzorické analýzy potravin na SOŠ s potravinářským zaměřením
 (Markéta Piechowiczová)

2021, Bakalářská práce, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//82e5nq// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Využití techniky difúzího gradientu v tenkém filmu v analýze potravin a v environmentální analýze
 (Marek Reichstädter)

2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//cpgn7e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Metody atomové spektrometrie v analýze potravin
 (Beata Pradlovská)

2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//5hjo8w// | Analytická a forenzní chemie / | Práce na příbuzné téma

Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
 (Michaela Vaňková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jmuml/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
 (Eva Pacnerová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sn4c7l// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných složek prostředí na kvalitu vody a potravin
 (Leona Hofmeisterová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//qorph2// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Přírodní konzervanty potravin
 (Martina Houžvičková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//njau1b// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)