Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
analyza cervenych vinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv předfermentační macerace u výroby červených vín
(Tadeáš Teplý)2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ziq0fh// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv délky kontaktu rmutu na parametry červených vín
(Filip Nevěděl)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5a1ptq// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
(Pavlína Hanáková)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Porovnání Beaujolais nouveau a červených svatomartinských vín
(Markéta Vinšová)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ath9gv// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
(Nikola MARKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ff6ij7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
(Nikola MARKOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ff6ij7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
1H NMR chemometrický model pro klasifikaci vlastností českých vín
(Aneta Hošťálková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//25fxug// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
(Lukáš Snopek)2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma