Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

analyza cervenych vin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv předfermentační macerace u výroby červených vín
 (Tadeáš Teplý)

2023, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ziq0fh// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv délky kontaktu rmutu na parametry červených vín
 (Filip Nevěděl)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5a1ptq// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Využití hydroxyskořicových kyselin k inhibici malolaktické fermentace u červených vín
 (Pavlína Hanáková)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//03oufs// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Porovnání Beaujolais nouveau a červených svatomartinských vín
 (Markéta Vinšová)

2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ath9gv// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
 (Kateřina Jurčová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
 (Kateřina Jurčová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
 (Nikola MARKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ff6ij7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení anthokyaninových barviv v různých odrůdách červených vín
 (Nikola MARKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ff6ij7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

1H NMR chemometrický model pro klasifikaci vlastností českých vín
 (Aneta Hošťálková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//25fxug// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
 (Lukáš Snopek)

2019, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dmcuyf// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)