Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
analyza potravinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití techniky difúzího gradientu v tenkém filmu v analýze potravin a v environmentální analýze
(Marek Reichstädter)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//tcbwi9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
(Adriána Fedorová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ifnp1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin
(Sandra Labudová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9ri90a// | Technologie a hodnocení potravin / Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie | Práce na příbuzné téma
Návrh učebního materiálu pro výuku Senzorické analýzy potravin na SOŠ s potravinářským zaměřením
(Markéta Piechowiczová)2021, Bakalářská práce, Institut celoživotního vzdělávání / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//82e5nq// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Využití techniky difúzího gradientu v tenkém filmu v analýze potravin a v environmentální analýze
(Marek Reichstädter)2020, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//cpgn7e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Metody atomové spektrometrie v analýze potravin
(Beata Pradlovská)2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//5hjo8w// | Analytická a forenzní chemie / | Práce na příbuzné téma
Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
(Michaela Vaňková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/jmuml/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřeby potravin v ČR
(Eva Vallušová)2020, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//enrd29// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Využití senzorické analýzy při hodnocení textury potravin
(Eva Pacnerová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//sn4c7l// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj metod pro genetickou analýzu potravin rostlinného původu
(Lenka Fialová)2022, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//19151y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma