Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
analyza restauraciKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
(Alina Koltykova)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/us1hy/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
(Jana Zajíčková)2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//def5wf// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Analýza a návrh informačního systému pro restauraci
(Kamila Řehořová)2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gktsfl// | Systémové inženýrství a informatika / Ekonomická informatika | Práce na příbuzné téma
Personální řízení v restauraci
(Anastasia Arkhipova)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11394/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza fluktuace zaměstnanců v restauraci McDonald's D1 Exit 66 a návrhy opatření k jejímu snížení
(Martin Pokorný)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava
• http://theses.cz/id//2pzwbn// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma
Analýza marketingové komunikace pro restauraci City Restaurant
(Simona Vavríková)2017, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q2s728// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Analýza rizik při zavádění nové kampaně v restauraci společnosti PEXX Consulting, s.r.o.
(Jan Danzer)2024, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//prr3at// | Management rizik / | Práce na příbuzné téma
Analýza fluktuace a spokojenosti zaměstnanců v restauraci rychlého občerstvení
(Tomáš Linhart)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/86617 | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Projekt navržení marketingové komunikace pro restauraci ve Zlíně
(Veronika Mašejová)2015, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rstda1// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Mohou číšníci v restauraci dopředu odhadnout výši spropitného?
(Monika Jánská)2016, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hp6vu/ | Ekonomické teorie / Ekonomie | Práce na příbuzné téma