Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

analyza restauraci

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)
Řízení kvality poskytovaných služeb v restauraci
 (Alina Koltykova)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/us1hy/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
 (Jana Zajíčková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//def5wf// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma

Analýza a návrh informačního systému pro restauraci
 (Kamila Řehořová)

2019, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gktsfl// | Systémové inženýrství a informatika / Ekonomická informatika | Práce na příbuzné téma

Personální řízení v restauraci
 (Anastasia Arkhipova)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11394/vsh_b_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza fluktuace zaměstnanců v restauraci McDonald's D1 Exit 66 a návrhy opatření k jejímu snížení
 (Martin Pokorný)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola polytechnická Jihlava

http://theses.cz/id//2pzwbn// | Ekonomika a management / Finance a řízení | Práce na příbuzné téma

Analýza marketingové komunikace pro restauraci City Restaurant
 (Simona Vavríková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//q2s728// | Ekonomika a management / Management a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Analýza rizik při zavádění nové kampaně v restauraci společnosti PEXX Consulting, s.r.o.
 (Jan Danzer)

2024, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//prr3at// | Management rizik / | Práce na příbuzné téma

Analýza fluktuace a spokojenosti zaměstnanců v restauraci rychlého občerstvení
 (Tomáš Linhart)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/86617 | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma

Projekt navržení marketingové komunikace pro restauraci ve Zlíně
 (Veronika Mašejová)

2015, Diplomová práce, Fakulta managementu a ekonomiky / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//rstda1// | Ekonomika a management / Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Mohou číšníci v restauraci dopředu odhadnout výši spropitného?
 (Monika Jánská)

2016, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hp6vu/ | Ekonomické teorie / Ekonomie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)