Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
analyzator aminokyselinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
(Barbora IVIČIČOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pcad3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv doby kyselé hydrolýzy na obsah aminokyselin v analyzovaných vzorcích kaseinu a modelových tavených sýrech
(Alena VELIČKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//o4sw2z// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stabilita vybraných aminokyselin v moči a vodných roztocích
(Vít PROKOP)2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//blgg06// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Nutriční jakost jedlého hmyzu v závislosti na jeho pohlaví
(Jitka Vyvadilová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x63uf3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
(Simona Maděrová)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4oj75i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv vývojové fáze na nutriční hodnotu potemníka brazilského (Zophobas morio)
(Ivana Papoušková)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//54z93n// | Zootechnika / Speciální chovy | Práce na příbuzné téma
Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína
(Ludmila VYDAŘILÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gbmb7o// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Aminokyseliny produkované mikroorganizmy a možnosti jejich stanovení
(Eva LORENCOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bj58sc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu
(Martina BEJBLOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5zp3cx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Kinetika hydrolyzačních procesů pivovarské biomasy
(Alena VELIČKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9lxbqs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma