Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

analyzator aminokyselin

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Změny obsahu volných aminokyselin a biogenních aminů v průběhu výroby vína
 (Barbora IVIČIČOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pcad3z// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv doby kyselé hydrolýzy na obsah aminokyselin v analyzovaných vzorcích kaseinu a modelových tavených sýrech
 (Alena VELIČKOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//o4sw2z// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stabilita vybraných aminokyselin v moči a vodných roztocích
 (Vít PROKOP)

2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//blgg06// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Nutriční jakost jedlého hmyzu v závislosti na jeho pohlaví
 (Jitka Vyvadilová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x63uf3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Změna vybraných parametrů přírodního sýra s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactococcus lactis subsp. cremoris
 (Simona Maděrová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4oj75i// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv vývojové fáze na nutriční hodnotu potemníka brazilského (Zophobas morio)
 (Ivana Papoušková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//54z93n// | Zootechnika / Speciální chovy | Práce na příbuzné téma

Srovnání účinků různých čiřících prostředků při výrobě vína
 (Ludmila VYDAŘILÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gbmb7o// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Aminokyseliny produkované mikroorganizmy a možnosti jejich stanovení
 (Eva LORENCOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bj58sc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Změny proteinů v průběhu zrání měkkých sýrů s plísní na povrchu
 (Martina BEJBLOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//5zp3cx// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Kinetika hydrolyzačních procesů pivovarské biomasy
 (Alena VELIČKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9lxbqs// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)