Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
anthokyanyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Anthokyany pšenic s barevným zrnem
(Marie Eliášová)2021, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2fvs37// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma
Vliv přírodních polyfenolických látek na jaterní biotransformační enzymy
(Tereza MOUČKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//unx75z// | Chemie / Bioorganická chemie a chemická biologie | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu látek v plodech mražených jahod v závislosti na délce jejich skladování
(Kateřina Želinská)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//hw2mdu// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Potravinářská barviva
(Nikola Králová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tjus27// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vliv vodního stresu na obsah fenolických sloučenin a antioxidační kapacity v hlizách brambor
(Markéta Strankmüllerová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ou6hjr// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma