Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antimikrobialni latkaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Přírodní prenylované fenoly jako antimikrobiální látky
(Gabriela Škovranová)2024, Disertační práce, Farmaceutická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e1haf/ | Farmakognozie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální látky produkované bakteriemi rodu Bacillus
(Marie Pruchová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jkpt4l// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální látky produkované bakteriemi a jejich využití v potravinářství
(Gabriela Klapálková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gpbchp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ověření kávové sedliny jako antimikrobiální látky pro inhibici růstu patogenních mikroorganismů
(Veronika Vaníčková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kx8yb7// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Detekce genů rezistence na antimikrobiální látky u bakterií rodu \kur{Staphylococcus}
(Tereza Kotková)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//b66mic// | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví / | Práce na příbuzné téma
Detekce genů souvisejících s rezistencí bakterií na antimikrobiální látky
(Ondřej Šimko)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wvzlje// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Studium probiotických bakterií mléčného kvašení produkujících antimikrobiální látky
(Kristýna Turková)2014, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//4v1cj7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita různých genotypů konopí (Cannabis sativa L.) vhodných pro léčebné použití
(Martin Káda)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ooeqsk// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivní obaly
(Barbora Daňková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//q7i3hg// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Studium antimikrobiální aktivity polymerních směsí
(Lucie Pavlátková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ht3rfd// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma