Theses on the same topic (having an identical keyword):
antimikrobialni latkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Přírodní prenylované fenoly jako antimikrobiální látky
(Gabriela Škovranová)2024, Disertační práce, Farmaceutická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e1haf/ | Farmakognozie / | Theses on a related topic
Antimikrobiální látky produkované bakteriemi rodu Bacillus
(Marie Pruchová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//jkpt4l// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Theses on a related topic
Antimikrobiální látky produkované bakteriemi a jejich využití v potravinářství
(Gabriela Klapálková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gpbchp// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Ověření kávové sedliny jako antimikrobiální látky pro inhibici růstu patogenních mikroorganismů
(Veronika Vaníčková)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//kx8yb7// | Molekulární biologie a biotechnologie / | Theses on a related topic
Detekce genů rezistence na antimikrobiální látky u bakterií rodu \kur{Staphylococcus}
(Tereza Kotková)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//b66mic// | Bioanalytická laboratorní diagnostika ve zdravotnictví / | Theses on a related topic
Detekce genů souvisejících s rezistencí bakterií na antimikrobiální látky
(Ondřej Šimko)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//wvzlje// | Hodnocení a analýza potravin / | Theses on a related topic
Přírodní látky a nové materiály s antimikrobiálními účinky
(Pavlína HOZOVÁ)2024, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//vdb98d// | Biologie / Experimentální biologie | Theses on a related topic
Studium probiotických bakterií mléčného kvašení produkujících antimikrobiální látky
(Kristýna Turková)2014, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//4v1cj7// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Stanovení citlivosti probiotických bakterií na antimikrobiální látky
(Martin Janák)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i4xgl0// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Theses on a related topic
Nové antimikrobiální látky
(Benjamín Franko)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//cd4uac// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Theses on a related topic