Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antimikrobialni ucinek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
 (Stanislav Rys)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální a mikrobistatický účinek derivátů fenolových kyselin
 (Eva Feldeková)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bb5yxg// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální aktivita extraktů z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)
 (Július Zemaník)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/upmqk/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální účinky kurkuminu, dusičnanu stříbrného a jejich nanokompozitů
 (Veronika ŠPANIELOVÁ)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//qss9ra// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální aktivita hemolymfy včely medonosné, Apis mellifera L.
 (Miroslav Vacl)

2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/j5w20/ | Chemie / Učitelství biologie pro střední školy | Práce na příbuzné téma

\kur{Plectranthus amboinicus} a jeho antimikrobiální účinky
 (Nikola Bezdíčková)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fe8foi// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální účinky nanočástic a jejich využití při léčbě mastitid
 (Adéla Švoncová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1g4alh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nanoemulze přírodních lipofilních látek a jejich antimikrobiální účinky
 (Valentina Blahová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//mhfyl7// | Přírodní látky a léčiva / | Práce na příbuzné téma

Příprava, charakterizace a antimikrobiální účinky lignin-stříbro nanočástic
 (Kamila Sokolíková)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//uucmp7// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální účinky chmelových látek
 (Martin Klingel)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//jyy7vl// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)