Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antimikrobialni ucinekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Přírodní rostlinné látky a jejich potenciál zvyšovat antimikrobiální účinek konvenčních potravinářských konzervačních látek
(Stanislav Rys)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g89iup// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální a mikrobistatický účinek derivátů fenolových kyselin
(Eva Feldeková)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//bb5yxg// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita extraktů z kopřivy dvoudomé (Urtica dioica)
(Július Zemaník)2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/upmqk/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální účinky kurkuminu, dusičnanu stříbrného a jejich nanokompozitů
(Veronika ŠPANIELOVÁ)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//qss9ra// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální aktivita hemolymfy včely medonosné, Apis mellifera L.
(Miroslav Vacl)2015, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/j5w20/ | Chemie / Učitelství biologie pro střední školy | Práce na příbuzné téma
\kur{Plectranthus amboinicus} a jeho antimikrobiální účinky
(Nikola Bezdíčková)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fe8foi// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální účinky nanočástic a jejich využití při léčbě mastitid
(Adéla Švoncová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1g4alh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nanoemulze přírodních lipofilních látek a jejich antimikrobiální účinky
(Valentina Blahová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//mhfyl7// | Přírodní látky a léčiva / | Práce na příbuzné téma
Příprava, charakterizace a antimikrobiální účinky lignin-stříbro nanočástic
(Kamila Sokolíková)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//uucmp7// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální účinky chmelových látek
(Martin Klingel)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//jyy7vl// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma