Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antimikrobialni vlastnostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antimikrobiální vlastnosti medu
(Kateřina Drabová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//a0ypnh// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Příprava latexů s nanočásticemi selenu a studium vlivu nanočástic na antimikrobiální vlastnosti vzniklého filmu
(Sabina Hulová)2024, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//aik6yy// | Analýza biologických materiálů / | Práce na příbuzné téma
Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
(Aneta Špínová)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q90oc1// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv aditivace na fotokatalytické a antimikrobiální vlastnosti nanočásticových suspenzí
(Michaela Petržílková)2020, Diplomová práce, Fakulta mechatroniky, informatiky a mezioborových studií / Technická univerzita v Liberci
• http://theses.cz/id//v2imz0// | Nanotechnologie / Nanomateriály | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální vlastnosti kationických tenzidů
(Kristýna Čermáková)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//cellko// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální vlastnosti boranů nanesených na textilie
(Simona GRABOVSKÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//h38t7y// | Chemie / Toxikologie a analýza škodlivin | Práce na příbuzné téma
Syntéza a antimikrobiální vlastnosti nanočástic kovů syntetizovaných rostlinnými extrakty
(Martin Šivel)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//aynffo// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální vlastnosti stilbenů a jejich analogů
(Hana Přívratská)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//gybgo8// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Kvartérní amoniové soli a jejich antimikrobiální vlastnosti
(Josefína Kousalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//9obzlo// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační a antimikrobiální vlastnosti minoritních lipidických složek kožního filmu
(Petra Šimicová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//955wu3// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma