Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antimikrobni ucinekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antimikrobní účinky medů na vybrané grampozitivní bakterie
(Kateřina Swaczynová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jvjmic// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní účinky medů na vybrané gramnegativní bakterie
(Kamila Lacinová)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kvz1zi// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní účinky sekundárních metabolitů tvořených houbou Monascus
(Michaela Plechatá)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//tnce0i// | Přírodní látky a léčiva / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
(Miroslav Jaššo)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vx2q6b// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti testování antimikrobní aktivity stávajících a nově vyvíjených látek
(Renata VEČEŘOVÁ)2017, Disertační práce, Lékařská fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//b5vgfx// | Lékařská mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní účinky netradičních monoacylglycerolů
(Iva HAUERLANDOVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//avyvcy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Příprava a antimikrobní účinky emulzí netradičních rostlinných olejů
(Veronika Mikulcová)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lp9650// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní vlastnosti koloidního polyanilinu
(Nela MARÁKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3bvd8d// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Netradiční oleje s antimikrobními účinky
(Kateřina Vinklerová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//sfwcwi// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální účinky vybraných kosmetických prostředků
(Veronika MIKULCOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//42gnpt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma