Theses on the same topic (having an identical keyword):
antioxidacniKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v koření sumak
(Natálie Sonia Měrková)2024, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4uks83// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Theses on a related topic
Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
(Barbora Kuchlerová)2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv klimatických faktorů na expresi genu podílejících se na biosyntéze fenolových látek a antioxidační ochraně rostlin
(Adriana VOLNÁ)2023, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//5u2zja// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Theses on a related topic
Bílá vína a jejich antioxidační kapacity
(Petra Juříčková)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z82xmk// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Stanovení nutričních hodnot a antioxidační kapacity různých jedlých okopanin
(Karolína Ciffrová)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//fw16f0// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv nanočástic selenu na kvalitu a antioxidační parametry ejakulátu kanců
(Johana Fabíková)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//176ava// | Krmivářství / | Theses on a related topic
Příprava a charakterizace nanočástic s enkapsulovanou antioxidační složkou
(Marie Dohnalová)2023, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//rdigb0// | Chemie a chemické technologie / | Theses on a related topic
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
(Kateřina Veselá)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic