Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidacni latky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
 (Veronika Faltusová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky medu a jejich význam ve stravě člověka
 (Pavel Suchánek)

2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//nss852// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky obsažené ve víně ve vztahu k trávicímu ústrojí
 (Lenka Halmová)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qr80xw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Studium úlohy biliverdinu jako antioxidační látky v rostlinných modelech
 (Petra KREJČÍ)

2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//z71l00// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky v potravinách a jejich funkce při obraně organismu před účinky volných radikálů
 (Táňa CHALUPOVÁ)

2013, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//p81ln4// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky v kosmetických přípravcích
 (Markéta DEMLOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f318jb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení antioxidační aktivity látek vázaných na křemičité materiály
 (Veronika Vlčková)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h0fdbt// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti mlékárenských výrobků
 (Tomáš Slavík)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5zwl95// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsahové látky jedlých květů a jejich antioxidační aktivita
 (Eliška Tvrzníková)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bl9efg// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Využití kvasinek pro hodnocení antioxidační aktivity látek
 (Nikol NOHELOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//eytkve// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 26 prací)