Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidacni latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky medu a jejich význam ve stravě člověka
(Pavel Suchánek)2017, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nss852// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky obsažené ve víně ve vztahu k trávicímu ústrojí
(Lenka Halmová)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//qr80xw// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Studium úlohy biliverdinu jako antioxidační látky v rostlinných modelech
(Petra KREJČÍ)2018, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//z71l00// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky v potravinách a jejich funkce při obraně organismu před účinky volných radikálů
(Táňa CHALUPOVÁ)2013, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//p81ln4// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky v kosmetických přípravcích
(Markéta DEMLOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f318jb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení antioxidační aktivity látek vázaných na křemičité materiály
(Veronika Vlčková)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//h0fdbt// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti mlékárenských výrobků
(Tomáš Slavík)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5zwl95// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Obsahové látky jedlých květů a jejich antioxidační aktivita
(Eliška Tvrzníková)2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bl9efg// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Využití kvasinek pro hodnocení antioxidační aktivity látek
(Nikol NOHELOVÁ)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//eytkve// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma