Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidacni pusobeniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační látky v kosmetických přípravcích
(Markéta DEMLOVÁ)2014, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f318jb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Porovnání metod pro stanovení antioxidační aktivity
(Petra Belfínová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//drtjwo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Biomarkery toxického působení sinic u vodních obratlovců a ptáků
(Hana Paskerová)2010, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/vw8yo/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Tokoferoly a jejich funkce v antioxidačním systému rostlin
(Jakub Tomšej)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w5f6q/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita zeleného ječmene
(Veronika LORENCOVÁ)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//tkgspb// | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Hodnocení subchronického působení atrazinu na raka (Cherax destructor)
(Markéta HLÁVKOVÁ)2018, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//m56tua// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma
Rozvoj in-vitro metod pro stanovení antioxidační aktivity vybraných nízkomolekulárních antioxidantů a rostlinných extraktů.
(Ursula FERRETTI)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//9p1y7g// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty
(Denisa Zemánková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uum71n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách
(Jitka Gajárková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cg3r0// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Akutní a chronické působení neonikotinoidových látek na vodní organismy
(Alžběta STROUHOVÁ)2020, Diplomová práce, Fakulta rybářství a ochrany vod / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bwp3hx// | Zemědělská specializace / Rybářství a ochrana vod | Práce na příbuzné téma