Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidacni reakce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
 (Adéla Velechová)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Studium průběhu Maillardovy reakce
 (Eva Štěpanovská)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//a6za5q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
 (Romana Bajerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
 (Pavla Havlíková)

2006, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/prwzb/ | Všeobecné lékařství / Psychiatrie | Práce na příbuzné téma

Fyziologická reakce krajových odrůd ječmene na vodní stres
 (Jan STAŘÍK)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//bv5jy4// | Biotechnologie a genové inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Identifikace askorbát peroxidasy podílející se na detoxifikaci aktivních forem kyslíku v rámci obranné reakce
 (Eva Rybníčková)

2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/i8tgj/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma

Imunitní reakce včel
 (Jaromír Flössler)

2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lx5mh/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Antioxidační mechanismy v prevenci oxidativního poškození
 (Daniela Komrsková)

2006, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sdttk/ | Biologie / Fyziologie živočichů | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
 (Veronika Faltusová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Stanovení antioxidační aktivity rostlinných extraktů in-vitro
 (Ursula FERRETTI)

2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

http://theses.cz/id//82zm19// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma