Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidacni reakceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
(Adéla Velechová)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Studium průběhu Maillardovy reakce
(Eva Štěpanovská)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//a6za5q// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
(Romana Bajerová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny v celkové antioxidační kapacitě séra u depresivní poruchy
(Pavla Havlíková)2006, Disertační práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/prwzb/ | Všeobecné lékařství / Psychiatrie | Práce na příbuzné téma
Fyziologická reakce krajových odrůd ječmene na vodní stres
(Jan STAŘÍK)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//bv5jy4// | Biotechnologie a genové inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Identifikace askorbát peroxidasy podílející se na detoxifikaci aktivních forem kyslíku v rámci obranné reakce
(Eva Rybníčková)2012, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/i8tgj/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Imunitní reakce včel
(Jaromír Flössler)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lx5mh/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Antioxidační mechanismy v prevenci oxidativního poškození
(Daniela Komrsková)2006, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/sdttk/ | Biologie / Fyziologie živočichů | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení antioxidační aktivity rostlinných extraktů in-vitro
(Ursula FERRETTI)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//82zm19// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma