Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidacni ucinky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Stanovení antioxidační aktivity v mléce malých přežvýkavců
 (Andrea Kosáčková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lm3v42// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita vybraných druhů jedlých hub a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
 (Lucie Kubátová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sa1kfq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační, anti-proliferační a imunomodulační účinky ovoce, zeleniny a hub in vitro
 (Ivo Doskočil)

2016, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rab5jq// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma

Účinky a využití kofeinu v kosmetice
 (Tereza Janošková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//tt72ss// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma

Charakteristika bylin s fytoterapeutickými a antioxidačními účinky
 (Jana Janáčová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//767xim// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Antioxidační a antimikrobiální účinek C-glykosidů
 (Eliška Burianová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//pc0nbe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační a antimikrobiální účinky listů jakonu.
 (Kateřina ZAJÍČKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//17k89w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační účinky huminových kyselin
 (Barbora Bakajová)

2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//bmaccw// | Spotřební chemie / | Práce na příbuzné téma

Přírodní látky v potravinách s protirakovinnými účinky
 (Josef Soukup)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//546kk9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Propolis - složení, účinky, analýza
 (Monika Kadrmasová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//vys2dt// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)