Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidacni ucinkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení antioxidační aktivity v mléce malých přežvýkavců
(Andrea Kosáčková)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//lm3v42// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita vybraných druhů jedlých hub a nastínění jejich možné aplikace ve vývoji funkčních potravin
(Lucie Kubátová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sa1kfq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační, anti-proliferační a imunomodulační účinky ovoce, zeleniny a hub in vitro
(Ivo Doskočil)2016, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rab5jq// | Zootechnika / Obecná zootechnika | Práce na příbuzné téma
Účinky a využití kofeinu v kosmetice
(Tereza Janošková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//tt72ss// | Chemie a technologie potravin / Technologie výroby tuků, kosmetiky a detergentů | Práce na příbuzné téma
Charakteristika bylin s fytoterapeutickými a antioxidačními účinky
(Jana Janáčová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//767xim// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Antioxidační a antimikrobiální účinek C-glykosidů
(Eliška Burianová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//pc0nbe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační a antimikrobiální účinky listů jakonu.
(Kateřina ZAJÍČKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//17k89w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační účinky huminových kyselin
(Barbora Bakajová)2008, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bmaccw// | Spotřební chemie / | Práce na příbuzné téma
Přírodní látky v potravinách s protirakovinnými účinky
(Josef Soukup)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//546kk9// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Propolis - složení, účinky, analýza
(Monika Kadrmasová)2016, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//vys2dt// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma