Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidacni ucinkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační účinky sýrů
(Veronika Ostrá)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//szj78c// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační účinky vybraného sortimentu léčivých rostlin
(Klára Sedláčková)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//6s8fas// | Zahradnické technologie / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Antioxidační účinky novinek v sortimentu zeleného koření
(Barbora Ducháčková)2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//j3gbf0// | Zahradnické technologie / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Antioxidační účinky ovoce a zeleniny
(Iva Cabálková)2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/asqtv/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma
Gemmoterapie: antioxidační a terapeutický účinek pupenů
(Jan Lněnička)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM6427 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách
(Jitka Gajárková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cg3r0// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
In vitro antioxidační a protizánětlivé účinky jedlých hub
(Ondřej Veselý)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ha9y0g// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Antioxidačné účinky vybraného sortimentu liečivých a koreninových rastlín
(Nikoleta Potočková)2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tqaav3// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Resveratrol vs. Katecholy - antioxidační účinky
(Patrycja CHODOROWSKA)2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//pi43xh// | Chemie / Management v chemii | Práce na příbuzné téma