Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidacni ucinky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Antioxidační účinky vybraného sortimentu léčivých rostlin
 (Klára Sedláčková)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6s8fas// | Zahradnické technologie / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Antioxidační účinky sýrů
 (Veronika Ostrá)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//szj78c// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační účinky novinek v sortimentu zeleného koření
 (Barbora Ducháčková)

2015, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j3gbf0// | Zahradnické technologie / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Antioxidační účinky ovoce a zeleniny
 (Iva Cabálková)

2007, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/asqtv/ | Specializace ve zdravotnictví / Výživa člověka | Práce na příbuzné téma

Gemmoterapie: antioxidační a terapeutický účinek pupenů
 (Jan Lněnička)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eM6427 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma

Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách
 (Jitka Gajárková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3cg3r0// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
 (Veronika Faltusová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

In vitro antioxidační a protizánětlivé účinky jedlých hub
 (Ondřej Veselý)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ha9y0g// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Antioxidačné účinky vybraného sortimentu liečivých a koreninových rastlín
 (Nikoleta Potočková)

2020, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tqaav3// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Resveratrol vs. Katecholy - antioxidační účinky
 (Patrycja CHODOROWSKA)

2011, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//pi43xh// | Chemie / Management v chemii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)