Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidacni vlastnostiKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační vlastnosti sýrů
(Martin Sýkora)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ecpxs5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů
(Kateřina Jelínková)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ctn518// | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma
Sýry a jejich antioxidační vlastnosti
(Daniela Hrančíková)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//j6rb1c// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální a antioxidační vlastnosti extraktu konopí
(Daniela Hořejší)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//fe8uc3// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Náhrada pestré stravy a antioxidační vlastnosti
(Lada Jarešová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//4cmmfl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
(Tereza Hloušková)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//h57olv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální a antioxidační vlastnosti extraktu konopí
(Natálie Slánková)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ojogxp// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Vliv tvrdosti vody na fyzikálně-chemické vlastnosti nálevu z kořene omanu pravého
(Edita Ježilová)2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//s6oj4c// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační a antimikrobiální vlastnosti minoritních lipidických složek kožního filmu
(Petra Šimicová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//955wu3// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantů na bázi terpenů na vlastnosti oxopolymeračně zasychajících nátěrových hmot
(Vít Čábela)2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//s3n7x3// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma