Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidacni vlastnosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Antioxidační vlastnosti mlékárenských výrobků
 (Tomáš Slavík)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5zwl95// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti produktů Maillardovy reakce
 (Adéla Velechová)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//fbj9nd// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti sýrů
 (Martin Sýkora)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ecpxs5// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti jablek ošetřených osmo-dehydratací\nl{} s přídavkem skořicového aldehydu
 (Barbora Kuchlerová)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//w3x0mu// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti houby \kur{Cordyceps} sinensis během procesu\nl{} simulovaného trávení
 (Zuzana Bláhová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ll5qo8// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přípravy a mletí na antioxidační vlastnosti kávy
 (Klára Vítková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66xgvd// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti a obsah polyfenolických látek v kávách z různých oblastí světa
 (Romana Bajerová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3x6oj5// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vibračního mletí na chemické a fyzikální vlastnosti prášku \nl{}z plodů rohovníku obecného
 (Veronika Ostrá)

2021, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//kzw59a// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační vlastnosti kávy
 (Klára Lachmanová)

2017, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//usrzn2// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku pokrutin z bobulí révy vinné na antioxidační vlastnosti taveného sýra
 (Marie Kudrnáčová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//wcvtl1// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)