Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidacni vlastnosti

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv vinifikace s třapinami na antioxidační a senzorické vlastnosti vína
 (Aneta Ehrenbergerová)

2018, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fcxkb7// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Sýry a jejich antioxidační vlastnosti
 (Daniela Hrančíková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//j6rb1c// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavků karobového prášku na antioxidační vlastnosti muffinů
 (Kateřina Jelínková)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ctn518// | Speciální chemicko-biologické obory / Bioanalytik | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální a antioxidační vlastnosti extraktu konopí
 (Natálie Slánková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ojogxp// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma

Náhrada pestré stravy a antioxidační vlastnosti
 (Lada Jarešová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//4cmmfl// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
 (Tereza Hloušková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//h57olv// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antimikrobiální a antioxidační vlastnosti extraktu konopí
 (Daniela Hořejší)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//fe8uc3// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv tvrdosti vody na fyzikálně-chemické vlastnosti nálevu z kořene omanu pravého
 (Edita Ježilová)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//s6oj4c// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační a antimikrobiální vlastnosti minoritních lipidických složek kožního filmu
 (Petra Šimicová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//955wu3// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv antioxidantů na bázi terpenů na vlastnosti oxopolymeračně zasychajících nátěrových hmot
 (Vít Čábela)

2018, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//s3n7x3// | Chemie a technická chemie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)