Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidantKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Plant-derived products with antimicrobial and antioxidant properties as potential alternatives to sulphites in foods: a literature review
(Veronika Čamková)2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7a42e0// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma
Adipokinetic hormone-induced enhancement of antioxidant capacity of Pyrrhocoris apterus hemolymph in response to oxidative stress
(Josef VEČEŘA)2007, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//p2js6p// | Biologie / Klinická biologie | Práce na příbuzné téma
Role antioxidantů v predikci dlouhověkosti včely medonosné, Apis mellifera L.
(Anežka Konupková)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/lhw7h/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Fyziologické účinky antioxidantů přítomných v potravinách
(Kateřina Ordeltová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/squ63/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Aktivita antioxidantů u vybraných druhů řas za působení abiotického stresu
(Adam Slavík)2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/h58cu/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv obsahu primárních antioxidantů v moště na redoxní vlastnosti vína.
(Tatiana Usaleva)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bmsyss// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie na obsah antioxidantů v bílých vínech
(Martina Talabajová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rwz0fh// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Možnosti zvýšení obsahu antioxidantů v bílých vínech
(HaMy Luongová)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i2y0dt// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv vinařské technologie na obsah antioxidantů ve vínech
(Adéla Kubíčková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//b2i7ku// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Obsah antioxidantů v sušeném ovoci
(Jakub Rydval)2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//drjmfm// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma