Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidant

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Phenotypization of glutamate dehydrogenase knockout of Plasmodium falciparum in terms of antioxidant and redox biochemistry
 (Jan PERNER)

2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//d3p9px// | Biologie / Experimentální biologie | Práce na příbuzné téma

Adipokinetic hormone-induced enhancement of antioxidant capacity of Pyrrhocoris apterus hemolymph in response to oxidative stress
 (Josef VEČEŘA)

2007, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//p2js6p// | Biologie / Klinická biologie | Práce na příbuzné téma

Role antioxidantů v predikci dlouhověkosti včely medonosné, Apis mellifera L.
 (Anežka Konupková)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lhw7h/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Fyziologické účinky antioxidantů přítomných v potravinách
 (Kateřina Ordeltová)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/squ63/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Aktivita antioxidantů u vybraných druhů řas za působení abiotického stresu
 (Adam Slavík)

2017, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/h58cu/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv obsahu primárních antioxidantů v moště na redoxní vlastnosti vína.
 (Tatiana Usaleva)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bmsyss// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie na obsah antioxidantů v bílých vínech
 (Martina Talabajová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rwz0fh// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Obsah antioxidantů v sušeném ovoci
 (Jakub Rydval)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//drjmfm// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti zvýšení obsahu antioxidantů v bílých vínech
 (HaMy Luongová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i2y0dt// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv vinařské technologie na obsah antioxidantů ve vínech
 (Adéla Kubíčková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//b2i7ku// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)