Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidant olejKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Účinek antioxidantů během oxidace methylesterů slunečnicového oleje
(Veronika Kronusová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7vz0wb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Jakostní parametry olivového ochuceného oleje
(Anna Cihlářová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//z6asnv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Efektivní využití mazacích olejů v důsledku elektrochemické kontroly obsahu syntetického antioxidantu
(Pavlína Krejsová)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//i7sipi// | Chemické a procesní inženýrství / Ochrana životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
(Barbora Soukupová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Voltametrické stanovení antioxidantů využívaných v průmyslu a dopravě
(Markéta Tomášková)2014, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//iehz57// | Chemické a procesní inženýrství / Environmentální inženýrství | Práce na příbuzné téma
Kvalita jedlých olejů obohacených extrakty aromatických rostlin
(Irena MACHÁČKOVÁ)2019, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//9btni9// | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Oleokanthal v olivovém oleji
(Klára Jakubů)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//y7gz1f// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Analýza taveného sýra obohaceného přídavkem antioxidantů
(Kristýna Krchová)2016, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//qp0oyb// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
(Lenka Říhová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma