Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidant propertiesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
The effect of osmo-dehydration on antioxidant properties of dried black chokeberry
(Meri Gabelaia)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//9zbk2d// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Plant-derived products with antimicrobial and antioxidant properties as potential alternatives to sulphites in foods: a literature review
(Veronika Čamková)2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7a42e0// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma
Tracking optical properties and antioxidant activities of polyphenols by joint theoretical and experimental approaches.
(Michal BILER)2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//kvwb14// | Fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma