Theses on the same topic (having an identical keyword):

antioxidants

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 27 theses)
Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
 (Adéla Hendrychová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
 (David TOMÁŠEK)

2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Theses on a related topic

Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
 (Terezie Husarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv antioxidantů na zasychání alkydových nátěrových hmot
 (Hanna Zhukouskaya)

2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//ujoxxr// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Theses on a related topic

Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
 (Veronika Faltusová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Antioxidanty u brambor
 (Lucie Babováková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8q5zfv// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Vzájemné účinky α-tokoferolu s dalšími antioxidanty
 (Marianna Potočňáková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//v99ndu// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
 (Terezie Husarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic

Primární antioxidanty v hroznech révy vinné
 (Oldřich Šipka)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n52yzp// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 27 theses)