Theses on the same topic (having an identical keyword):
antioxidantsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
(Adéla Hendrychová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Analýza spotřeby a druhového zastoupení zeleniny jako zdroje alimentárních antioxidantů v systému školního stravování.
(David TOMÁŠEK)2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dxnlp9// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Theses on a related topic
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv antioxidantů na zasychání alkydových nátěrových hmot
(Hanna Zhukouskaya)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//ujoxxr// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Theses on a related topic
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Antioxidanty u brambor
(Lucie Babováková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8q5zfv// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Rozdíly v produkci reaktivních forem kyslíku a nízkomolekulárních antioxidantů při kultivaci rostlin na světle různé ozářenosti a spektrálního složení
(Radomír PECH)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//0w7ynl// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Theses on a related topic
Vzájemné účinky α-tokoferolu s dalšími antioxidanty
(Marianna Potočňáková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v99ndu// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Primární antioxidanty v hroznech révy vinné
(Oldřich Šipka)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n52yzp// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic