Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidantsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Účinek antioxidantů během oxidace methylesterů slunečnicového oleje
(Veronika Kronusová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7vz0wb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
(Barbora Soukupová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vzájemné účinky α-tokoferolu s dalšími antioxidanty
(Marianna Potočňáková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v99ndu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
(Adéla Hendrychová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
(Barbora Soukupová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vzájemné účinky α-tokoferolu s dalšími antioxidanty
(Marianna Potočňáková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v99ndu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Rozdíly v produkci reaktivních forem kyslíku a nízkomolekulárních antioxidantů při kultivaci rostlin na světle různé ozářenosti a spektrálního složení
(Radomír PECH)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//0w7ynl// | Aplikovaná fyzika / Biofyzika | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
(Lenka Říhová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma