Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidants

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Účinek antioxidantů během oxidace methylesterů slunečnicového oleje
 (Veronika Kronusová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7vz0wb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
 (Barbora Soukupová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vzájemné účinky α-tokoferolu s dalšími antioxidanty
 (Marianna Potočňáková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//v99ndu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
 (Veronika Faltusová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
 (Adéla Hendrychová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
 (Barbora Soukupová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
 (Terezie Husarová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vzájemné účinky α-tokoferolu s dalšími antioxidanty
 (Marianna Potočňáková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//v99ndu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
 (Lenka Říhová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)