Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidants

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
 (Barbora Soukupová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsah antioxidantů v rostlinných drogách
 (Erika Ryšavá)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//scdf5h// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
 (Lenka Říhová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Primární antioxidanty v hroznech révy vinné
 (Oldřich Šipka)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n52yzp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Jakon - možný zdroj antioxidantů
 (Kateřina Buřilová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1xefu0// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
 (Lenka Říhová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Primární antioxidanty v hroznech révy vinné
 (Oldřich Šipka)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n52yzp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv přírodních antioxidantů a konzervačních látek na technologické a organoleptické vlastnosti masných výrobků
 (Markéta Suchopárová)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//yx4x8l// | Chemie a technologie potravin (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
 (Veronika Faltusová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Jakon - možný zdroj antioxidantů
 (Kateřina Buřilová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//1xefu0// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)