Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidantsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Obsah antioxidantů v rostlinných drogách
(Erika Ryšavá)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//scdf5h// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vzájemné účinky α-tokoferolu s dalšími antioxidanty
(Marianna Potočňáková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//v99ndu// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Identifikace a analýza oxidačních produktů přírodních i syntetických antioxidantů
(Kateřina Klausová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//itype7// | Syntéza a výroba léčiv / | Práce na příbuzné téma
Vliv rostlinných extraktů na fyziologický stav a obsah antioxidantů Vitis vinifera
(Eva Lakomá)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vd9qiy// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
(Lenka Říhová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Monitoring antioxidantů v bylinných čajích
(Klára Jégrová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nqx2x9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantů a probiotik na zdraví člověka
(Adéla Hendrychová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ad3xct// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Primární antioxidanty v hroznech révy vinné
(Oldřich Šipka)2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n52yzp// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
(Barbora Soukupová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma