Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

antioxidanty v potravinach

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Přirozené antioxidanty v potravinách jako prevence oxidativního stresu v organismu
 (Natálie Kaserová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ogswvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
 (Jan BEDRNÍČEK)

2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Práce na příbuzné téma

Fyziologické účinky antioxidantů přítomných v potravinách
 (Kateřina Ordeltová)

2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/squ63/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v potravinářském průmyslu
 (Monika Tomková)

2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hot2oa// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v potravinách a možnosti aplikace antioxidantů ve výživě
 (Martina DUBNOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//kbn9gm// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod
 (Kateřina Pravcová)

2024, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0kx49f// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma

Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
 (Veronika Faltusová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Syntetické antioxidanty a jejich klinická relevance v potravinářském a farmaceutickém průmyslu
 (Marie Váňová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//19bewh// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
 (Lenka Říhová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách
 (Jitka Gajárková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3cg3r0// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)