Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
antioxidanty v potravinachKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Přirozené antioxidanty v potravinách jako prevence oxidativního stresu v organismu
(Natálie Kaserová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ogswvt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Obsah antioxidantů v surovinách a jejich stabilita v obohacených potravinách v závislosti na technologii výroby
(Jan BEDRNÍČEK)2020, Disertační práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qlenes// | Zootechnika / Zoohygiena a prevence chorob hospodářských zvířat | Práce na příbuzné téma
Fyziologické účinky antioxidantů přítomných v potravinách
(Kateřina Ordeltová)2023, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/squ63/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v potravinářském průmyslu
(Monika Tomková)2017, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//hot2oa// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v potravinách a možnosti aplikace antioxidantů ve výživě
(Martina DUBNOVÁ)2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//kbn9gm// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Analýza přírodních antioxidantů v potravinách a potravinových surovinách s využitím moderních analytických metod
(Kateřina Pravcová)2024, Disertační práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0kx49f// | Analytická chemie / | Práce na příbuzné téma
Antioxidační látky v potravinách,jejich účinky v organismu a možnosti stanovení
(Veronika Faltusová)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i50oy9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Syntetické antioxidanty a jejich klinická relevance v potravinářském a farmaceutickém průmyslu
(Marie Váňová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//19bewh// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Antioxidanty v plodech rakytníku řešetlákového a jeho produktech
(Lenka Říhová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//c8zixd// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách
(Jitka Gajárková)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3cg3r0// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma